Van Beek: ''Gelukkig heb ik mezelf teruggeknokt''

zondag 7 april 2019 17:37 29.715 keer bekeken 105 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft de wedstrijd tegen VVV met 0-3 gewonnen. Dat betekent voor de Rotterdammers de eerste uitoverwinning van 2019. "Opluchting wil ik het niet noemen, maar het is wel lekker om eindelijk de drie punten buitenshuis te halen", aldus Sven van Beek tegenover RTV Rijnmond.

Helemaal tevreden is Van Beek niet over de wedstrijd. "Rond de zeventigste minuut gingen we iets verder naar achter lopen, terwijl we eigenlijk naar voren moesten pushen om de tweede te maken. We lieten ze in de wedstrijd. Dan weet je met hun fysieke kracht dat je met een ingooi of corner moeilijke momenten tegemoet gaat. Daar moeten we als team eerder voor waken."

Van Beek is terug in de basis, nadat hij door enkele grote fouten tijdelijk naar de bank verwezen werd. "Ik heb die wedstrijd goed gespeeld, maar zulke momenten zijn cruciaal. Die mogen niet twee keer achter elkaar gebeuren. De trainer had besloten om mij even op de bank te plaatsen. Leuk is het niet natuurlijk. Je wil elke week jezelf bewijzen en laten zien. Gelukkig heb ik mezelf teruggeknokt en mag ik terugkijken op een goede wedstrijd vandaag."

Gerelateerd nieuws
105 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 895 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved