Van Beek: ''Gelukkig heb ik mezelf teruggeknokt''

Van Beek: ''Gelukkig heb ik mezelf teruggeknokt''

Feyenoord heeft de wedstrijd tegen VVV met 0-3 gewonnen. Dat betekent voor de Rotterdammers de eerste uitoverwinning van 2019. "Opluchting wil ik het niet noemen, maar het is wel lekker om eindelijk de drie punten buitenshuis te halen", aldus Sven van Beek tegenover RTV Rijnmond.

Helemaal tevreden is Van Beek niet over de wedstrijd. "Rond de zeventigste minuut gingen we iets verder naar achter lopen, terwijl we eigenlijk naar voren moesten pushen om de tweede te maken. We lieten ze in de wedstrijd. Dan weet je met hun fysieke kracht dat je met een ingooi of corner moeilijke momenten tegemoet gaat. Daar moeten we als team eerder voor waken."

Van Beek is terug in de basis, nadat hij door enkele grote fouten tijdelijk naar de bank verwezen werd. "Ik heb die wedstrijd goed gespeeld, maar zulke momenten zijn cruciaal. Die mogen niet twee keer achter elkaar gebeuren. De trainer had besloten om mij even op de bank te plaatsen. Leuk is het niet natuurlijk. Je wil elke week jezelf bewijzen en laten zien. Gelukkig heb ik mezelf teruggeknokt en mag ik terugkijken op een goede wedstrijd vandaag."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties