Feyenoord Museum speciaal geopend op zondag 14 april

woensdag 3 april 2019 11:05 27.130 keer bekeken 56 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

In het kader van de Nationale Museumweek opent het Feyenoord Museum zondag 14 april speciaal haar deuren. Belangstellenden kunnen deze dag van 11:00 tot 16:00 uur zonder rondleiding het museum en de monumentale Olympiazijde van De Kuip bezoeken.

Behalve het Feyenoord Museum kunnen bezoekers ook terecht in De Vereeniging en de Van Zandvlietzaal. Speciaal voor de Nationale Museumweek is deze middag het 'Havendoek' te bewonderen dat het sfeerteam van FSV De Feijenoorder nog eenmaal zal ophangen. Het doek was te zien voorafgaand aan de memorabele 6-2 competitiezege van Feyenoord op Ajax. In de Van Zandvlietzaal zijn de enorme wandschilderingen van Dolf Henkes uit 1937 te zien.

Reserveer nu!
De speciale opening van het museum aan de Olympiazijde is een unieke kans voor belangstellenden om het museum zonder rondleider te bezoeken. Zowel museumkaarthouders als niet-museumkaarthouders kunnen vanaf nu online reserveren via dekuip.nl/nationalemuseumweek. Let op: wanneer je de beschikking hebt over een museumkaart dien je deze mee te nemen.

Prijs niet-museumkaarthouders: volwassenen € 7,50. Kinderen tot en met 14 jaar betalen € 5,- voor een kaartje. Wil je meer weten over de Nationale Museumweek? Op www.nationalemuseumweek.nl is meer informatie te vinden.

Gerelateerd nieuws
56 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 16 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75079 leden - Op dit moment zijn 871 mensen actief, waarvan 234 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved