Bankzitter Berghuis gestraft voor incident op training

Bankzitter Berghuis gestraft voor incident op training

Na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht geeft Steven Berghuis voor de camera van FOX Sports uitleg over waarom hij vandaag niet in de basis startte. De beslissing van Van Bronckhorst was een maatregel na een incident op de training.

"Ik wil dit uit de wereld helpen", begint Berghuis. "De trainer gaf gisteren aan dat ik gepasseerd ben. Ik ben eigenlijk gestraft. Er is wat gebeurd op de training afgelopen week. Voor mij was het niet genoeg om me voor te straffen, maar voor de trainer wel. Je accepteert het."

Wat er precies is voorgevallen wil Berghuis niet vertellen, maar hij vond het wel nodig om de reden te vertellen. "Als dit voor de wedstrijd al was aangegeven, had je dit nu niet hoeven vragen. Daarom doe ik het nu. Je moet er geen enorme bom van maken, maar ik wilde het voor mezelf uitspreken. Dat gevoel heb ik erbij. Het voelt goed nu ik dat doe. Verder moeten we gewoon door. De club staat al zwaar onder druk, daar helpen dit soort dingen zeker niet bij.

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties