'Gio': ''Geweldige actie Berghuis helpt ons in de wedstrijd''

'Gio': ''Geweldige actie Berghuis helpt ons in de wedstrijd''

Trainer Giovanni van Bronckhorst baalt van de late tegentreffer die zijn ploeg een punt kostte tegen FC Utrecht. Hij zag zijn ploeg terugkomen in de wedstrijd, maar uiteindelijk toch met lege handen eindigen.

"Bij zo'n laatste aanval, die bal voor de goal, weet je dat alles kan gebeuren", begint Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Dat kost ons in de allerlaatste seconde de wedstrijd. We kwamen goed terug en hadden de kans om op voorsprong te komen. Het valt nu net de andere kant op."

Bij de eerste twee tegengoals zag doelman Kenneth Vermeer er niet goed uit. "Kenneth is een heel goede keeper, dit soort dingen gebeuren in het voetbal. Dat doet hij niet expres. Wij hadden in het eerste kwartier zelf al op voorsprong moeten komen. In die fase konden we onszelf belonen, maar dat doen we niet."

Van Bronckhorst koos ervoor om Steven Berghuis op de bank te laten beginnen. Toen de rechtsbuiten eenmaal inviel leidde hij direct het eerste Feyenoorddoelpunt in. "Die eerste actie was geweldig. We hadden in de rust afgesproken dat we zouden kijken of we terug in de wedstrijd konden komen als we op dezelfde manier zouden spelen en daarna zouden omschakelen. Na de 2-0 moest dat. Zijn eerste actie was gelijk een geweldige voorzet, dat helpt ons in de wedstrijd. We zijn vol voor de winst gegaan, dan is het heel spijtig dat je op het laatst die goal tegen krijgt."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties