''Ik wilde niet nog een halfjaar met zes man trainen''

''Ik wilde niet nog een halfjaar met zes man trainen''

Ook Mats Knoester haalt flink uit naar Jong Feyenoord. De Rotterdammers nemen met het belofteteam niet deel aan de voetbalpiramide en dat was de reden voor de 20-jarige verdediger om te vertrekken.

''Na mijn blessure kwam ik bij Feyenoord O19 terecht, wat best logisch is na een jaar afwezigheid. Maar nieuws over eventueel aansluiten bij het eerste bleef uit,'' vertelt Knoester in gesprek met het Algemeen Dagblad. De verdediger maakte minuten bij Jong Feyenoord. ''Dan kom je terug van een blessure en kom je daarin terecht. Toen besloot ik dat ik verder moest kijken.''

Ook het incident met Summerville speelde mee. "Elke journalist vraagt ernaar en ergens snap ik dat wel. Zo werkt het wereldje. Ik heb het uiteindelijk achter mij gelaten, maar het was wel de druppel die de emmer deed overlopen. Ik wilde niet nog een halfjaar met zes man trainen op een bijveld. Ik wilde een plan, perspectief, en daarvoor moest ik verder kijken."

Lees meer over
Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties