Van Persie: ''Het is gewoon heel slecht van onze kant''

Van Persie: ''Het is gewoon heel slecht van onze kant''

Robin van Persie is zwaar teleurgesteld in het resultaat van Feyenoord. De aanvaller is ook kritisch op zijn spel tegen Willem II. Van Persie verwijt zichzelf dat hij de kansen niet benut heeft die hij kreeg in De Kuip.

Van Persie gaf na afloop van de wedstrijd toe gefrustreerd te zijn. ''Ja, dat ben ik ook ja. Zulke wedstrijden moet je gewoon winnen en zeker thuis. Ik vind eigenlijk uit ook. We laten het na. Ik ook. De eerste helft mis ik een goede volley kans, die ging net over. Die moet gewoon op doel zijn. Ik reken het mezelf ook aan.''

''Volgens mij komen we twee keer goed voor en is er niks aan de hand,'' vervolgt de aanvoerder in gesprek met FOX Sports. ''Goede goals denk ik en dan houden we het niet vast. Dat kunnen we onszelf aanrekenen. Je moet het vasthouden en uitbouwen en dat laten we na.''

Plek drie komt nu echt in gevaar. "Nerveus niet, maar punten zoals vandaag moet je gewoon pakken. We laten dat na. Het is onszelf aan te rekenen. Het is al heel vaak uit gebeurd dit seizoen, maar nu ook thuis. Het is gewoon heel slecht van onze kant."

Lees meer over
De Kuip Willem II Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties