Steijn over Feyenoord: ''Ik ben helemaal niet benaderd''

zondag 10 februari 2019 14:41 71.285 keer bekeken 330 reacties Pro Shots

Na John de Wolf heeft ook Maurice Steijn nog niets vernomen van Feyenoord. De trainer van VVV Venlo wordt veelvuldig genoemd als mogelijke opvolger van Giovanni van Bronckhorst, die deze zomer na een zeer succesvolle periode vertrekt uit de Kuip.

"Ik zie het in de pers staan", aldus Steijn, die Feyenoord-directeur Jan de Jong kent, in gesprek met de NOS. "Nou, we kennen elkaar goed. We worden heel vaak goede vrienden genoemd, maar dat is niet zo. We zijn bekenden van elkaar."

"We komen niet bij elkaar op de verjaardag, maar zijn wel buren geweest en onze zonen speelden bij ADO", zegt Steijn. "Dat is het: goede bekenden. Daar wordt nu heel erg de nadruk op gelegd, maar volgens mij heb je meer goede bekenden in de voetbalwereld."

"Natuurlijk streelt het je als je volgens de voetbalkenners één van de mogelijke kandidaten bent. Ik zou liegen als dat niet zo was. Maar er is verder niets. Ik ben helemaal niet benaderd."

Gerelateerd nieuws
330 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 112 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 899 mensen actief, waarvan 276 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved