Martina maakt debuut: ''Mijn wedstrijd ging vrij goed''

zaterdag 9 februari 2019 23:06 62.820 keer bekeken 140 reacties Pro Shots

Cuco Martina debuteerde zaterdag met een overwinning in het shirt van Feyenoord. De verdediger, die in het centrum van de Rotterdamse verdediging startte, wist met zijn team met 4-0 te winnen van De Graafschap.

"Het voelt goed", zegt hij over zijn debuut. "Het is altijd een droom geweest, die is nu uitgekomen. Natuurlijk is ook de overwinning heel mooi. Mijn wedstrijd ging vrij goed. De nul gehouden, dat is het belangrijkste en ik heb het team geholpen."

Martina heeft zijn draai snel weten te vinden. ''Ik ben hier goed opgevangen door de spelers, goede spelersgroep. Het was vrij makkelijk om binnen te komen. Jordy Clasie ken ik erg goed van Southampton, dat is mooi.''

"Gisteren hoorde ik dat ik zou starten. Ik was niet echt zenuwachtig, wel een beetje spanning. Mijn hele familie kwam kijken, het is speciaal om in de Kuip te spelen met het Feyenoord-shirt aan", aldus Martina bij FOX Sports.

Gerelateerd nieuws
140 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 60 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74194 leden - Op dit moment zijn 1031 mensen actief, waarvan 232 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved