Ten Hag feliciteert Feyenoord: ''We zijn volledig afgetroefd''

Ten Hag feliciteert Feyenoord: ''We zijn volledig afgetroefd''

Feyenoord heeft Ajax een pak slaag gegeven in De Kuip. De Rotterdammers scoorden maar liefst zes keer in De Klassieker en waren de Amsterdammers ook in de persoonlijke duels de baas. Donny van de Beek voelt zich vernederd.

"Je staat zwaar voor lul, ik schaam mezelf ook. Iedereen schaamt zich denk ik wel, dit is echt slecht,'' vertelt de middenvelder na afloop van de wedstrijd in gesprek met FOX Sports. ''Het zal wel even duren voordat iedereen er weer bij is, want dit doet echt pijn..."

Wat ging er volgens Van de Beek allemaal mis? "Ik wil niet alleen de verdediging de schuld geven, we hebben als team gefaald. Zij waren feller, dat mag je nooit kunnen zeggen en dat was wel het geval.''

Ten Hag doet vanavond geen oog dicht. ''Ik wil vandaag niet aan de titelrace denken. Ik ben hartstikke chagrijnig, zeker ook omdat we op deze manier verloren hebben. Het lijkt me duidelijk waar dat aan ligt. We waren niet consequent, niet gedisciplineerd en voerden onze verdedigende opdrachten niet goed uit.''

Lees meer over
De Kuip Sven van Beek ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties