Feyenoord presenteert nieuwe spelersbus

zaterdag 26 januari 2019 10:18 97.620 keer bekeken 167 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord presenteert met trots de nieuwe spelersbus voor de eerste selectie! Het nieuwe vervoersmiddel voor het team van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst rijdt zaterdag (vandaag) door heel Nederland en haalt twaalf supporters op, maar debuteert op de dag van de Klassieker officieel op een wedstrijddag.

De nieuwe spelersbus heeft een uniek ontwerp, want hij is volledig matzwart. Bovendien is er een duidelijk link met Rotterdam. Zo is achterop de bus een groen-wit-groene baan te zien en wordt er in tekst – ‘Since 1908’ – verwezen naar het oprichtingsjaar van de club.

In de nieuwe spelersbus, die een meter langer is dan de vorige, ontbreekt het aan niets. Zo is de volledige inrichting gericht op reiscomfort. Alle stoelen staan nu bijvoorbeeld ‘vooruit’, waardoor er geen tafels meer in het ontwerp zijn meegenomen. Verder is er de mogelijkheid om maaltijden te bereiden in de keuken achterin de bus, zijn er drie televisieschermen aanwezig en is er een WiFi-netwerk aangesloten.

Twaalf prijswinnaars rijden vandaag als eersten mee in de spelersbus. Zij worden door de buschauffeur van Feyenoord 1 thuis opgehaald en maken een ronde door heel Nederland. Na een diner, hotelovernachting en ontbijt maken zij zich morgen op voor een bezoekje aan de Klassieker. Die dag zal de nieuwe bus voor het eerst de selectie van Feyenoord 1 naar De Kuip vervoeren.

Gerelateerd nieuws
167 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 105 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75054 leden - Op dit moment zijn 1816 mensen actief, waarvan 443 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved