'Directie kritisch op Van Bronckhorst, Kuyt loopt warm'

dinsdag 8 januari 2019 19:34 140.290 keer bekeken 655 reacties Pro Shots

Feyenoord en Giovanni van Bronckhorst gaan deze maand in gesprek met elkaar over de nabije toekomst. De trainer heeft een contract dat deze zomer afloopt. De laatste dagen gaan er steeds meer geluiden op dat Van Bronckhorst bezig is aan zijn laatste maanden bij de Rotterdamse club.  

De vraag is of er nog genoeg perspectief is tussen Feyenoord en Van Bronckhorst. ''Daar bestaan twijfels over in de top. In de raad van commissarissen, met vijf leden, zitten twee afgevaardigden van de Vrienden van Feyenoord (de grote minderheidsaandeelhouder) die naar verluidt zeer kritisch zijn over een mogelijke contractverlenging,'' schrijft het NRC.

Het is de vraag of Van Bronckhorst zelf nog wel genoeg toekomst ziet bij Feyenoord. De trainer voelt namelijk een gebrek aan steun. ''Een betrokkene zegt dat het Van Bronckhorst steekt dat hij niet de waardering krijgt voor de successen in de afgelopen jaren en dat de discussie over zijn positie de overhand heeft,'' weet de krant te melden.

Voetbal International schrijft ook uitgebreid over de trainer. Het weekblad hint ook al voorzichtig naar een opvolger. ''Ondanks al die successen, lijkt Giovanni van Bronckhorst bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord, hoewel hij wel vaker verraste en ontsnapte. Niettemin loopt in de coulissen van De Kuip Dirk Kuijt zich al heel voorzichtig warm.''

Gerelateerd nieuws
655 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 258 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72605 leden - Op dit moment zijn 676 mensen actief, waarvan 157 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved