Van Persie: ''Hoop dat ik donderdag kan starten''

zondag 16 december 2018 19:27 31.050 keer bekeken 105 reacties Pro Shots

Feyenoord verloor zondag pijnlijk met 0-2 van Fortuna Sittard. De ploeg speelde een zeer moeizame wedstrijd. Ook met Robin van Persie, die niet in de basisopstelling kon beginnen, lukte het niet om een achterstand weg te werken.

"Het is frustrerend dat we hier verliezen", zegt hij tegen FOX Sports. "Dit is de eerste keer dit jaar, maar het is terecht. Ik kan er wel een mooi verhaal van maken, maar het is zo. Ik had het liever anders gezien, tuurlijk. Als je de kansen alleen niet benut... Zo simpel is het, zij deden dat wel."

"Tegen FC Utrecht hoop ik dat ik kan starten", zegt Van Persie over de naderende bekerwedstrijd. "Ik voel me goed nu en hoop dat het zo blijft. Ik hoop dan te kunnen starten, al is dat ook aan de trainer. Ik hoop het wel echt, dat is ook het doel van de keuzes van vandaag. Vandaag invallen, daarna een paar dagen trainen en dan donderdag spelen en winnen. Dat is het belangrijkste."

Gerelateerd nieuws
105 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 38 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 428 mensen actief, waarvan 164 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved