Van Persie: ''Hoop dat ik donderdag kan starten''

Van Persie: ''Hoop dat ik donderdag kan starten''

Feyenoord verloor zondag pijnlijk met 0-2 van Fortuna Sittard. De ploeg speelde een zeer moeizame wedstrijd. Ook met Robin van Persie, die niet in de basisopstelling kon beginnen, lukte het niet om een achterstand weg te werken.

"Het is frustrerend dat we hier verliezen", zegt hij tegen FOX Sports. "Dit is de eerste keer dit jaar, maar het is terecht. Ik kan er wel een mooi verhaal van maken, maar het is zo. Ik had het liever anders gezien, tuurlijk. Als je de kansen alleen niet benut... Zo simpel is het, zij deden dat wel."

"Tegen FC Utrecht hoop ik dat ik kan starten", zegt Van Persie over de naderende bekerwedstrijd. "Ik voel me goed nu en hoop dat het zo blijft. Ik hoop dan te kunnen starten, al is dat ook aan de trainer. Ik hoop het wel echt, dat is ook het doel van de keuzes van vandaag. Vandaag invallen, daarna een paar dagen trainen en dan donderdag spelen en winnen. Dat is het belangrijkste."

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties