Van Bronckhorst: ''Het was aardig stil in de kleedkamer''

zondag 16 december 2018 19:03 69.260 keer bekeken 471 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst baalt van de pijnlijke nederlaag van Feyenoord. De trainer zag zijn team in eigen huis met 0-2 onderuit gaan tegen promovendus Fortuna Sittard. "Dat goede gevoel van de laatste weken is weg", aldus de trainer tegenover FOX Sports.

"Als je de laatste wedstrijden van ons vergelijkt met de wedstrijd van vandaag, dat is een wereld van verschil. Daarom win je vandaag niet. In balbezit was het te vaak niet goed vandaag. Zeker in de eerste helft niet, maar ook in de tweede helft. We konden moeilijk de vrije man vinden, vooral de backs."

"Je zag dat Fortuna Sittard heel compact stond, dan moet je geduld hebben maar het tempo ook hoog houden. Dat was een stuk minder vandaag. Een paar keer leden we balverlies, waardoor het achterin open lag. We kregen een aantal grote kansen tegen en zij scoorden twee keer."

"We zijn allemaal teleurgesteld", vervolgt de trainer. "Dat voelen we allemaal. Het was aardig stil in de kleedkamer en dat moet ook. De laatste weken hebben we goodwill gekweekt met goed spel, vandaag was daar niks van te zien."

Gerelateerd nieuws
471 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 211 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 524 mensen actief, waarvan 207 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved