Van Bronckhorst: ''Het was aardig stil in de kleedkamer''

Van Bronckhorst: ''Het was aardig stil in de kleedkamer''

Giovanni van Bronckhorst baalt van de pijnlijke nederlaag van Feyenoord. De trainer zag zijn team in eigen huis met 0-2 onderuit gaan tegen promovendus Fortuna Sittard. "Dat goede gevoel van de laatste weken is weg", aldus de trainer tegenover FOX Sports.

"Als je de laatste wedstrijden van ons vergelijkt met de wedstrijd van vandaag, dat is een wereld van verschil. Daarom win je vandaag niet. In balbezit was het te vaak niet goed vandaag. Zeker in de eerste helft niet, maar ook in de tweede helft. We konden moeilijk de vrije man vinden, vooral de backs."

"Je zag dat Fortuna Sittard heel compact stond, dan moet je geduld hebben maar het tempo ook hoog houden. Dat was een stuk minder vandaag. Een paar keer leden we balverlies, waardoor het achterin open lag. We kregen een aantal grote kansen tegen en zij scoorden twee keer."

"We zijn allemaal teleurgesteld", vervolgt de trainer. "Dat voelen we allemaal. Het was aardig stil in de kleedkamer en dat moet ook. De laatste weken hebben we goodwill gekweekt met goed spel, vandaag was daar niks van te zien."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties