Berghuis over 'Schaam je kapot': ''Tuurlijk snap ik dat''

zondag 16 december 2018 18:45 82.285 keer bekeken 240 reacties Pro Shots

Feyenoord ging zondag met 0-2 onderuit tegen Fortuna Sittard. De Rotterdamse club kreeg een groot aantal kansen, maar wist deze geen enkele keer te benutten. Steven Berghuis, die in de tweede helft de aanvoerdersband overnam van de uitgevallen Jordy Clasie, baalt enorm van de nederlaag.

"Voor onszelf hadden we een goed gevoel overgehouden aan de laatste weken", zegt hij. "We zijn steeds beter gaan spelen. Op zich komen we vandaag niet vaak in de problemen. We waren zelf niet creatief genoeg."

"Iedereen denkt: Fortuna-thuis, dat win je wel makkelijk. Daar moet je alleen wel goed spel voor op de mat leggen. Daarvoor waren we vandaag niet goed genoeg", aldus de aanvaller in gesprek met FOX Sports.

"Na de 1-0 kwamen we in de problemen en speelden we tegen een achterstand aan. Tuurlijk bleven we erin geloven, je kan zo twee goals maken. Maar na de 0-1 begin je tegen jezelf te voetballen. Het werd te gehaast en de goals vielen niet."

Het publiek reageerde tijdens de wedstrijd met een 'Schaam je kapot'-spreekkoor. "Ja, tuurlijk snap ik dat, maar ik kan daar niks mee."

Gerelateerd nieuws
240 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 89 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 183 mensen actief, waarvan 32 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved