Vilhena maakt indruk: ''Hij is wekelijks degene die bepalend is''

zondag 9 december 2018 20:24 89.495 keer bekeken 249 reacties Pro Shots

Tonny Vilhena steekt de laatste weken in een goede vorm. De middenvelder van Feyenoord was tegen VVV Venlo en FC Emmen trefzeker, vorige maand speelde hij ook een belangrijke rol in de wedstrijd Nederland - Duitsland. Wim Kieft vindt dat Vilhena toe is aan een transfer.

"Als je nu naar Vilhena kijkt, zie je echt dat hij het niveau ontstegen is", zegt Kieft. "Hij heeft echt een stap gemaakt. Vorig jaar vond ik het nog niet, maar ik vind dat hij nu wel toe is aan een stap hogerop. Wekelijks is hij degene die heel bepalend is."

"De strijd heeft hij altijd gehad", vervolgt hij. "Men vond hem te wild, dat is minder geworden want hij heeft zich ontwikkeld. Als je nu ook kijkt hoe hij ballen aanneemt en de momenten kiest, dan ben je door het niveau heen."

Ook Ruud Gullit is positief over de Feyenoorder. "Als ik hem bij het Nederlands elftal zag, zag ik al dat hij er echt aan toe was. Elke keer als hij inviel speelde hij goed. Ik vind het gewoon echt een goede speler", aldus de oud-trainer van Feyenoord in het Ziggo Sport-programma Rondo

Gerelateerd nieuws
249 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 75 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 1193 mensen actief, waarvan 307 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved