Vilhena trefzeker: ''Eigenlijk was Dylan de volgende op de lijst''

Vilhena trefzeker: ''Eigenlijk was Dylan de volgende op de lijst''

Hoewel de 1-4 eindstand anders doet vermoeden, ging het in Emmen niet vanzelf voor Feyenoord. Vooral de eerste helft lukte het Feyenoord niet om het net te vinden, zag ook Tonny Vilhena.

"Het ging zeker niet makkelijk", erkent Vilhena in gesprek met Feyenoord TV. "De eerste helft hebben we een aantal kansen gehad die we moesten scoren. We gleden een beetje weg en kwamen niet echt aan spelen toe. Ballen vielen niet goed en hun keeper pakte een aantal goede ballen. Als je vroeg scoort weet je dat je door kan gaan, maar als je met 0-0 de rust in gaat, moet je wel gas gaan geven."

Vilhena was zelf ook trefzeker. Nadat Steven Berghuis de eerste strafschop van de wedstrijd miste, eiste de middenvelder de tweede op. "Eigenlijk was Dylan de volgende op de lijst, maar ik had hem zelf veroorzaakt. Daarom pakte ik de bal zelf."

Na het duel tegen Emmen gaat het vooral over Orkun Kökcü. De debutant speelde een goede wedstrijd, gaf een assist en was zelf ook trefzeker. "Orkun is een heel goede speler. Ik kan het goed vinden met hem. Hij is leergierig. Hij viel prima in, met een assist en een doelpunt. Hij mag trots zijn", aldus Vilhena.

[readmore=49100]

Lees meer over
Steven Berghuis Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties