Clasie looft Kokcu: ''Bij elke aanval betrokken geweest''

zondag 9 december 2018 16:27 42.600 keer bekeken 126 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft een week waarin het drie Eredivisiewedstrijden speelde met negen punten afgesloten. In Emmen werd de week afgesloten met een 1-4 overwinning. Jordy Clasie is tevreden.

"Misschien had het wel meer kunnen zijn, maar we zijn tevreden met 1-4 en drie punten. De tegengoal is wat minder, maar uiteindelijk win je hier vrij gemakkelijk", zegt Clasie in gesprek met FOX Sports. Hij erkent dat het moeizamer ging dan tegen PSV en VVV-Venlo. "Zij kwamen er een paar keer gevaarlijk uit in de counter en wij leden slordig balverlies. Dat moet beter. Afgelopen twee wedstrijden hebben we de ruimtes goed compact gemaakt in balverlies, dat deden we vandaag in de eerste helft een paar keer niet. Maar over het algemeen kunnen we tevreden zijn over deze week."

Tegen FC Emmen maakte Orkun Kökcü zijn Eredivisiedebuut. Clasie is lovend over het talent. "We kennen hem al een aantal maanden. Het is een fantastische voetballer. Hij heeft oog voor ruimtes, simpele aannames, draait goed weg. Ik geloof dat hij vandaag bij elke aanval betrokken is geweest. Het is een echte nummer tien met een goede techniek. Laten we hopen dat we nog lang van hem kunnen genieten."

Gerelateerd nieuws
126 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 237 mensen actief, waarvan 112 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved