UPDATE | Vader Kokcu ontkent uitspraken in Turkse media

UPDATE | Vader Kokcu ontkent uitspraken in Turkse media

De geruchten rondom een mogelijk vertrek van Orkun Kokcü bij Feyenoord nemen toe. De middenvelder staat in de belangstelling van diverse topclubs uit Europa. Kokcü zijn voorkeur lijkt uit te gaan naar Besiktas. Zijn vader, Halis Kökcü, laat weten in gesprek te zijn met de Turkse topclub.

''Er is interesse voor Orkun uit Turkije, maar hij is op dit moment nog een speler van Feyenoord. Wij zijn in gesprek met Besiktas,'' vertelt zijn vader in gesprek met Haber1903.com. ''Orkun is positief over een mogelijke transfer naar Besiktas. Met Fenerbahçe hebben we geen enkel contact gehad. De gesprekken met Besiktas zijn gaande. Orkun is fan van Besiktas, net als de hele familie.''

Kökcü heeft nog een contract tot 2020 in De Kuip. De clubs hebben nog geen akkoord weten te bereiken over een transfer. Feyenoord ziet in de aanvallende middenvelder een speler voor de toekomst. ''Het belangrijkste is dat beide clubs eerst een akkoord bereiken en dat het project van Besiktas duidelijk is voor Orkun. Ik hoop dat er een oplossing gevonden kan worden.''

Update 13:53 | Orkun Kökcü is niet bezig met een transfer naar Besiktas. Dit laat de vader van de jeugdspeler van Feyenoord weten aan FR12.nl. De uitspraken van hem in Turkse media zouden uit zijn verband getrokken. “Orkun is alleen maar bezig met Feyenoord”, zegt hij.

[readmore=49036]

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties