Berghuis over terugval: ''Tuurlijk hebben we het daar over''

Berghuis over terugval: ''Tuurlijk hebben we het daar over''

Steven Berghuis kijkt met een naar gevoel terug op de 1-0 overwinning van Feyenoord op FC Groningen. De Rotterdammers begonnen goed aan de thuiswedstrijd, maar daarna zakte het niveau erg ver terug waardoor het tot het einde spannend bleef.

"We vielen heel ver terug, al deed FC Groningen dat ook erg goed. Daar hadden we geen antwoord op", vertelt hij tegen RTV Rijnmond. "Dat gebeurt niet soms, het is al het hele seizoen zo. Dat is niet iets nieuws. Tuurlijk hebben we het er over, maar het lukt nog niet om het te vertalen naar een langere periode."

Over zijn eigen prestaties was hij ook niet te spreken. "Ik begon wel heel goed, denk ik maar in de tweede helft had ik een paar slordige ballen die ik wilde meegeven aan de rechterkant. Daar kan ik niet tevreden over zijn. Ik probeer altijd creatief te blijven en de bal naar voren te spelen, dan gaat er wel eens iets fout."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties