Chong: ''Ik ben Feyenoord dankbaar voor al die jaren''

Chong: ''Ik ben Feyenoord dankbaar voor al die jaren''

Engelse fans en voetbalkenners zijn laaiend enthousiast over Tahith Chong, een achttienjarige vleugelaanvaller die twee jaar geleden de overstap maakte van Feyenoord naar Manchester United. Chong zit nu voor het eerst bij Jong Oranje en hoopt snel zijn debuut te maken voor de topclub uit Engeland.

Voor Chong begon het allemaal op Varkenoord. ''Ik ben Feyenoord dankbaar voor al die jaren, maar zag een uitdaging bij Manchester United. In het voetbal heeft iedereen een mening en daar zal ik als voetballer mee om moeten gaan. Iedereen heeft zijn eigen pad. Het gaat er ook niet om wie er als eerste in het eerste zit, maar om wie er blijft.''

Chong traint nu met sterren als Paul Pogba en Romelu Lukaku. "Daar kun je alleen maar van leren,'' vertelt de aanvaller in gesprek met FOX Sports ''Ik moet hard blijven werken om in het eerste te spelen. Ik zit er dicht bij, maar het hangt allemaal van mezelf af."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties