Toornstra kritisch: ''Maar het is wel een goede stap''

zondag 11 november 2018 19:41 38.615 keer bekeken 39 reacties Pro Shots

Jens Toornstra was zondag belangrijk voor Feyenoord. De middenvelder, die in de basisopstelling startte bij afwezigheid van Robin van Persie, schoot in de wedstrijd tegen Heracles Almelo de 2-0 tegen de touwen. Toornstra is blij met de overwinning.

"Dat was een aanval uit het boekje", zegt Toornstra over zijn goal. "Het was een goede loopactie van Calvin Verdonk. Ik liep mee, hij legde hem goed neer. Toen was het niet heel moeilijk meer. De eerste helft was gelijk opgaand en we hadden geen overwicht. Dat was in de tweede helft wel zo. Mede door het doelpunt gingen we iets vrijer voetballen.

Door de zege slaat Feyenoord een gat met Heracles Almelo, maar de achterstand met Ajax en PSV blijft groot. "Je moet altijd willen winnen, dat was vandaag niet anders", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "We moeten nu niet doen alsof alles goed is. Dat is niet zo, maar het is wel een goede stap. De wil om aan te haken moet er altijd zijn, want het gat is wel groot nu."

Gerelateerd nieuws
39 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 13 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1267 mensen actief, waarvan 322 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved