Toornstra kritisch: ''Maar het is wel een goede stap''

Jens Toornstra was zondag belangrijk voor Feyenoord. De middenvelder, die in de basisopstelling startte bij afwezigheid van Robin van Persie, schoot in de wedstrijd tegen Heracles Almelo de 2-0 tegen de touwen. Toornstra is blij met de overwinning.

"Dat was een aanval uit het boekje", zegt Toornstra over zijn goal. "Het was een goede loopactie van Calvin Verdonk. Ik liep mee, hij legde hem goed neer. Toen was het niet heel moeilijk meer. De eerste helft was gelijk opgaand en we hadden geen overwicht. Dat was in de tweede helft wel zo. Mede door het doelpunt gingen we iets vrijer voetballen.

Door de zege slaat Feyenoord een gat met Heracles Almelo, maar de achterstand met Ajax en PSV blijft groot. "Je moet altijd willen winnen, dat was vandaag niet anders", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "We moeten nu niet doen alsof alles goed is. Dat is niet zo, maar het is wel een goede stap. De wil om aan te haken moet er altijd zijn, want het gat is wel groot nu."