'Gio': ''Het krachtverschil was er alleen in de tweede helft''

'Gio': ''Het krachtverschil was er alleen in de tweede helft''

Feyenoord staat na dit voetbalweekend steviger op de derde plek. Concurrent Heracles Almelo werd met 0-2 verslagen. Feyenoord begon echter niet goed aan de wedstrijd.

"We kwamen een aantal keer goed weg, dankzij uitstekende reddingen van Bijlow", aldus Van Bronckhorst. "Het was niet best. We kregen zelf wel wat kansen, maar het krachtverschil was er alleen in de tweede helft."

Van Bronckhorst heeft in de rust dan ook iets aan moeten passen. "We moesten vaker de oplossing aan de andere kant vinden. Bart was vaak de vrije man en in de tweede helft hebben we die ook vaker bereikt. We zetten hoog druk, maar dat moet dan wel als team. Als je vroeg druk wil zetten, kom je overal één op één te staan. In de eerste helft stonden we een aantal momenten met meerdere mensen op één man. Dan kom je een man te kort. Die momenten pakte Heracles goed."

Met een nog altijd grote achterstand op PSV en Ajax lijkt de titel nog altijd erg onwaarschijnlijk voor Feyenoord. "Als je nu derde staat met zo'n achterstand, is het kampioenschap nog ver weg. We moeten op dit moment de wedstrijden blijven winnen en hopen dat concurrenten punten laten liggen."

Lees meer over
PSV Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties