Van Bronckhorst: ''We hebben getraind op het positiespel''

Van Bronckhorst: ''We hebben getraind op het positiespel''

Giovanni van Bronckhorst en zijn staf hebben de laatste weken gebruik gemaakt om extra te trainen op het positiespel. De trainer van Feyenoord geeft aan dat zijn ploeg daarin nog grote stappen moet maken. Zondag in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle is daarvoor de eerste mogelijkheid om het te laten zien.

"We hebben ondanks de afwezige internationals getraind op het positiespel. Dat is voor mij, voor mijn staf en voor de spelers iets wat we willen en moeten verbeteren. We moeten kritisch zijn naar wat we brengen en dat is iets wat beter kan. We willen dat zondag beter gaan verzorgen."

Van Bronckhorst kon vanwege de interlandweek niet beschikken over negen spelers. "Je kan wat intensiever werken met een kleinere groep en meer aandacht geven aan analyses. Dat hebben we wel gedaan. We hebben ons meer gericht op het individuele," vertelt de trainer in gesprek met Feyenoord TV.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties