Van Bronckhorst: ''We hebben getraind op het positiespel''

donderdag 18 oktober 2018 13:14 89.040 keer bekeken 508 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst en zijn staf hebben de laatste weken gebruik gemaakt om extra te trainen op het positiespel. De trainer van Feyenoord geeft aan dat zijn ploeg daarin nog grote stappen moet maken. Zondag in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle is daarvoor de eerste mogelijkheid om het te laten zien.

"We hebben ondanks de afwezige internationals getraind op het positiespel. Dat is voor mij, voor mijn staf en voor de spelers iets wat we willen en moeten verbeteren. We moeten kritisch zijn naar wat we brengen en dat is iets wat beter kan. We willen dat zondag beter gaan verzorgen."

Van Bronckhorst kon vanwege de interlandweek niet beschikken over negen spelers. "Je kan wat intensiever werken met een kleinere groep en meer aandacht geven aan analyses. Dat hebben we wel gedaan. We hebben ons meer gericht op het individuele," vertelt de trainer in gesprek met Feyenoord TV.

Gerelateerd nieuws
508 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 207 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 658 mensen actief, waarvan 225 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved