''Derde plek het hoogst haalbare voor Feyenoord''

''Derde plek het hoogst haalbare voor Feyenoord''

Joop van Daele is niet te spreken over Feyenoord. De Rotterdammers presteren al weken ondermaats. Ook in de uitwedstrijd tegen Willem II werden er punten verloren. De oud-verdediger verwacht niet dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst gaat meedoen om de titel. "Dan moet je Willem II en AZ al niet gelijkspelen. Die moet je al winnen. Hoe het er nu naar uitziet is de derde plek het hoogst haalbare."

Ook Van Daele begrijpt de wissel Van Beek voor Larsson niet. ''Als je van te voren weet dat het zekerheid is, dan is het goed. Maar dit was geen zekerheid. Botteghin en Van der Heijden hebben heel de wedstrijd op Sol gespeeld en die heeft maar één kopkans gehad, omdat Malacia en Vilhena een misverstand hebben en daaruit een counter ontstaat. Verder is Sol in de zestienmeter niet gevaarlijk geweest. En bij Van Beek komt 'ie toch weer aan de binnenkant.''

Het Legioen heeft nog niet kunnen genieten van flitsende acties. ''Deze ontwikkeling baart je zorgen. Ik ga er vanuit dat dat bij de directie en technische staf ook zo is. Als je thuis speelt moet je ook voor het publiek een goede wedstrijd op de mat leggen. In de wedstrijd tegen Vitesse ontstaat dat uiteindelijk wel. Over de hele wedstrijd is het matig. Wij hebben een hele matige seizoenstart. Zeker qua kijkspel,'' sluit Van Daele af in gesprek met RTV Rijnmond.

Lees meer over
Sven van Beek Eric Botteghin Tyrell Malacia Vitesse Tonny Vilhena Van Beek van der heijden
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties