Kökcü: ''Ik wilde gewoon m'n eigen ding doen''

Kökcü: ''Ik wilde gewoon m'n eigen ding doen''

Orkun Kökcü stond vandaag aan de aftrap van het bekerduel tegen vv Gemert en was daarin bovendien trefzeker. Omdat het voor de zeventienjargie middenvelder pas zijn eerste wedstrijd in Feyenoord 1 was, stelt hij zich voor de camera van FOX Sports kort voor. "Ik ben een creatieve middenvelder, met scorend vermogen en een goede trap in m'n benen."

Dat laatste liet Kökcü tijdens zijn debuut direct zien. Vanaf iets buiten de zestien krulde hij op fraaie wijze de bal de kruising in. "Het was een heel mooi moment. Ik ben ongelofelijk trots dat ik mijn debuut heb mogen maken, en het is extra mooi om een doelpuntje te maken. Hij zat er lekker in. Ik zag al een gaatje en ik wachtte tot El Hankouri de bal naar mij speelde. Hij lag klaar ik en ik dacht: ik krul hem in de verre hoek."

Dit alles deed Kökcü onder het toeziend oog van zijn vader en moeder. "Ze zijn er elke wedstrijd bij. Ook voor hen is dit mooi denk ik." Woensdag wist Kökcü dat hij aan de aftrap van het duel in Helmond zou staan. "Gisteren op de training kreeg ik een hesje. Dan weet je dat je in de basis staat. Ik had niet heel veel spanning. Ik wilde gewoon m'n eigen ding doen, dan zou het wel goed komen. Dat heb ik gedaan en daar ben ik blij mee."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties