Ayoub: ''We moeten dit als volwassen mannen uitspelen''

Ayoub: ''We moeten dit als volwassen mannen uitspelen''

Yassin Ayoub maakte vorig week zijn officiële debuut voor Feyenoord, een week later maakte hij zijn eerste doelpunt in het shirt van de Rotterdamse club. In de wedstrijd tegen sc Heerenveen maakte Ayoub de 3-5 waardoor de overwinning definitief een feit was.

"Over het algemeen hebben we goed gespeeld vandaag", zegt hij tegen FOX Sports. "Het is alleen heel zonde dat we op het eind niet scherp genoeg zijn. Ik denk dat sc Heerenveen niet heel erg goed speelde vandaag. We hadden kansen genoeg voor de 5-0 of 6-0, we waren alleen niet scherp genoeg en een beetje nonchalant, waardoor zij terugkomen."

"Dat is een beetje laksheid dat we te makkelijk denken dat de wedstrijd al binnen was. Het is makkelijk om te zeggen, maar de wedstrijd is pas afgelopen als het eindsignaal klinkt. Die stappen moeten wij nog maken. Het had nog zomaar 4-4 kunnen worden."

"Uiteindelijk mocht ik de 3-5 binnenschieten, ik ben blij dat hij erin zat en dat we de wedstrijd verdiend hebben gewonnen", aldus Ayoub. "Wij zijn Feyenoord en moeten dit als volwassen mannen uitspelen. We moeten doorpakken naar 5-0 of 6-0 en niets overlaten van sc Heerenveen. Het kan niet, deze instelling. Als je tegen andere ploeg zo speelt, gaan we falen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties