''Amrabat begon na drie weken bij Feyenoord al te klagen''

''Amrabat begon na drie weken bij Feyenoord al te klagen''

Sofyan Amrabat rondde vrijdag zijn transfer naar Club Brugge af. De middenvelder keerde daarmee na één seizoen Feyenoord de rug toe, waar hij zich niet kon vinden in een rol als wisselspeler. Valentijn Driessen begrijpt er niets van dat Amrabat is vertrokken uit de Kuip.

"Hij had natuurlijk wel het gevecht moeten aangaan, zijn broer (Nordin Amrabat, red.) gaat overal het gevecht aan", zegt Driessen. "Amrabat had dat ook moeten doen, maar de wijze waarop Feyenoord meewerkt aan de transfer en zoveel geld inlevert in eerste instantie... Er is daar wel iets aan de hand."

"Hij begon al te klagen toen hij daar drie weken rondliep. Hij vond dat ze bij FC Utrecht onder Erik ten Hag beter trainden dan onder Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. Dat was maar bezigheidstherapie, vond hij. Dat viel hem verschrikkelijk tegen. Plus het feit dat hij geen basisplaats kon veroveren. Als hij goed genoeg was, had Van Bronckhorst hem uiteraard opgesteld."

"Ik heb het idee dat hij bij Feyenoord kwam en dat Amrabat dacht dat alles om hem zou draaien binnen dat team", voegt analist Johan Derksen toe in het Veronica-programma Veronica Inside. "Dat gebeurde alleen niet."

Lees meer over
De Kuip Sofyan Amrabat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties