'Gio' over Amrabat: ''Dan kies ik liever voor iemand als Tapia''

zondag 19 augustus 2018 17:56 162.440 keer bekeken 486 reacties Pro Shots

De wegen van Sofyan Amrabat en Feyenoord scheiden deze zomer zeer waarschijnlijk. De middenvelder, die pas één seizoen onder contract staat bij de Rotterdamse club, heeft een transferverzoek ingediend. Giovanni van Bronckhorst maakt tot de mogelijke transfer daarom geen gebruik van de Marokkaan.

"Ik denk dat het heel belangrijk is dat spelers het goede gevoel hebben bij de club waarvoor ze spelen", aldus Van Bronckhorst op de persconferentie. "Sofyan heeft dat gevoel niet en dat heeft hij geuit naar mij en naar Martin van Geel (technisch directeur, red.). Hij wil het liefst deze window naar een andere club. Daar is Martin nu mee bezig."

"Ik denk dat goede gevoel toch de basis is van een speler om voor een team belangrijk te zijn: hoe sta je er zelf in? Dan kies ik liever voor iemand als Renato Tapia. Hij kon eigenlijk vandaag niet spelen maar gaf tegen mij aan bij de groep te willen zijn, in de selectie, in de kleedkamer en op de bank. Dan denk je aan het team en het grotere doel dat je hebt als club."

Gerelateerd nieuws
486 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 129 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 969 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved