'Gio' over Amrabat: ''Dan kies ik liever voor iemand als Tapia''

'Gio' over Amrabat: ''Dan kies ik liever voor iemand als Tapia''

De wegen van Sofyan Amrabat en Feyenoord scheiden deze zomer zeer waarschijnlijk. De middenvelder, die pas één seizoen onder contract staat bij de Rotterdamse club, heeft een transferverzoek ingediend. Giovanni van Bronckhorst maakt tot de mogelijke transfer daarom geen gebruik van de Marokkaan.

"Ik denk dat het heel belangrijk is dat spelers het goede gevoel hebben bij de club waarvoor ze spelen", aldus Van Bronckhorst op de persconferentie. "Sofyan heeft dat gevoel niet en dat heeft hij geuit naar mij en naar Martin van Geel (technisch directeur, red.). Hij wil het liefst deze window naar een andere club. Daar is Martin nu mee bezig."

"Ik denk dat goede gevoel toch de basis is van een speler om voor een team belangrijk te zijn: hoe sta je er zelf in? Dan kies ik liever voor iemand als Renato Tapia. Hij kon eigenlijk vandaag niet spelen maar gaf tegen mij aan bij de groep te willen zijn, in de selectie, in de kleedkamer en op de bank. Dan denk je aan het team en het grotere doel dat je hebt als club."

Lees meer over
Renato Tapia Sofyan Amrabat Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties