Clasie kritisch: ''Moeten niet te hard van stapel lopen''

Clasie kritisch: ''Moeten niet te hard van stapel lopen''

Jordy Clasie vindt dat hij langzaam weer op zijn oude niveau komt. De middenvelder van Feyenoord speelde in de wedstrijd tegen Excelsior een prima wedstrijd en leverde een paar ouderwetse crosspasses af. "Bij vlagen was er vandaag de oude Jordy Clasie", zegt hij tegen FOX Sports.

"Tuurlijk kan het altijd beter, ik moet nog meer ritme proberen te krijgen, maar bij vlagen ging het vandaag goed. Ik had een aantal goede ballen. Dat is fijn, maar ik ben vooral blij met de drie punten. We zaten in moeilijke weken waarin dramatisch is gepresteerd. Tuurlijk was het vandaag ook niet heel erg goed, we moeten niet te hard van stapel lopen. Deze wedstrijden moet je, met alle respect, gewoon winnen."

"We eisen veel van elkaar en ook na vandaag. Tuurlijk zijn we blij met de drie punten maar we gaan zeker na-analyseren dat deze wedstrijd niet heel denderend was van onze kant. Een paar leuke aanvallen hebben we laten zien bij vlagen, maar over het algemeen kunnen we veel en veel beter. Hopelijk is dit een klein stapje in de goede richting."

"Ik heb nu vijf wedstrijden gespeeld in zo'n twee weken tijd", vervolgt hij. "Voor het laatste was dat vier jaar geleden voor mij. Hoe meer ritme ik opbouw, hoe meer ik in mijn eigen spel kan komen. Ik ben blij met het vertrouwen dat ik krijg van de trainer en hoop het op korte termijn te kunnen omdraaien naar mijn eigen spel dat ik hier vier jaar geleden liet zien."

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties