'Gio': ''Amrabat heeft aangegeven te willen vertrekken''

'Gio': ''Amrabat heeft aangegeven te willen vertrekken''

Sofyan Amrabat heeft een transferverzoek ingediend bij Feyenoord. De middenvelder, die vorig seizoen overkwam van FC Utrecht, wist in zijn eerste jaar in de Kuip geen basisplaats te verdienen. Ook dit seizoen is hij geen vaste waarde op het middenveld.

"Of er voor Sofyan nog een toekomst is bij Feyenoord ligt aan hemzelf en wat hij zelf wil", zegt trainer Giovanni van Bronckhorst tegen FOX Sports. "Wat hij wil weet ik en daarom kies ik voor andere mensen. Hij heeft deze week aangegeven dat hij het liefst weg wil bij Feyenoord, daarom maak ik nu andere keuzes. Hierdoor houd ik geen rekening meer met hem in de plannen."

Ook Jean-Paul Boëtius lijkt spoedig te vertrekken. "Ik denk dat hij ook aan het kijken is naar een oplossing. Daar moet Martin (van Geel, red.) ook aan werken en dat doet hij ook. Je weet nooit hoe het gaat in het voetbal, maar op dit moment houd ik ook met hem geen rekening meer."

Lees meer over
De Kuip Sofyan Amrabat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties