Feyenoord en RTV Rijnmond verlengen samenwerking

Feyenoord en RTV Rijnmond verlengen samenwerking

Feyenoord en RTV Rijnmond werken ook de komende drie jaar samen. De Rotterdamse club en de regionale omroep hebben zondagmiddag hun handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis. Hierdoor blijft RTV Rijnmond de komende jaren radioverslag van de wedstrijden van Feyenoord doen.

Ib Haarsma, hoofdredacteur van RTV Rijnmond, is blij met de verlenging van de samenwerking. "We hebben de afgelopen drie jaar verslag gedaan van alle wedstrijden van Feyenoord op de radio", zegt hij tegenover zijn omroep. "Ik ben ontzettend blij dat we dat ook de komende jaren kunnen doen. Het is niet vanzelfsprekend, veel partijen willen verslag van de wedstrijden doen. Dit is een heugelijke dag."

Het radioverslag van RTV Rijnmond is bekend vanwege de fanatieke verslaggevers. "Feyenoord verwacht van ons wat zij van journalisten verwachten. Het verslag van de wedstrijd en hoor- en wederhoor. Ook als het slecht gaat, we zijn kritisch als het moet. Als het goed gaat, juichen we ook mee. Verslaggever van bijvoorbeeld de NOS zouden dat laatste niet kunnen, wij als regionale omroep wel."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties