Boëtius: ''4-0, daar kan je niks goeds over zeggen natuurlijk''

Boëtius: ''4-0, daar kan je niks goeds over zeggen natuurlijk''

Feyenoord is in de eerste wedstrijd tegen AS Trencin hard onderuit gegaan. De Slowaken wisten vier keer te scoren, en ondanks dat onder andere Boëtius nog een aantal kansen kreeg, wisten de Rotterdammers geen uitdoelpunt te maken. De invaller sprak na de wedstrijd met RTV Rijnmond.

"Er gaat veel te veel fout. De goals die zij maken komen voornamelijk voort uit individuele fouten. Dat kan natuurlijk wel eens gebeuren, het is jammer dat ze afgestraft worden. 4-0, daar kan je niks goeds over zeggen natuurlijk."

Van onderschatting was volgens Boëtius geen sprake. "Nee, zeker niet. We hebben ze geanalyseerd, je zag dat ze wat handige jongens hadden. Die hebben het vandaag laten zien en wij hebben het te vaak laten afweten. Dan krijg je zo'n stand. De teleurstelling is groot."

Boëtius gelooft nog altijd dat Feyenoord dit volgende week recht kan zetten. "Ik kan me de wedstrijd tussen Barcelona en PSG herinneren. Zoiets gebeurt zelden, maar zelden is niet nooit. Als zij er in 45 minuten drie tegen ons kunnen maken, moeten wij in staat zijn om er in 90 minuten vier of meer te maken."

Eerst wacht echter nog een wedstrijd in de competitie tegen De Graafschap. Boëtius wil daarbij deze wedstrijd zo veel mogelijk loslaten. "Ik denk niet dat je uit deze wedstrijd conclusies moet trekken voor het hele seizoen. Laten we hopen dat het een incident was. Zondag moet er een ander Feyenoord staan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties