Berghuis baalt van spel Feyenoord: ''Dat vind ik wel jammer''

Berghuis baalt van spel Feyenoord: ''Dat vind ik wel jammer''

Feyenoord is het seizoen 2018/19 begonnen met het winnen van de Johan Cruijff Schaal. In Eindhoven werd landskampioen PSV na penalty's verslagen. Ondanks dat was Steven Berghuis niet tevreden over de wedstrijd.

"We kunnen veel beter, we willen ook beter", begint Berghuis in gesprek met Voetbal International. "Daar zijn we mee aan het werk. Tegen Basel, Fenerbahce en Levante hebben we in fases wel laten zien dat we dat kunnen. Vandaag niet echt. Dat vind ik wel jammer eigenlijk."

"We wilden op bepaalden momenten wel naar voren, maar ik denk dat we het lef niet hadden om vooruit te verdedigen. Dan word je naar achter gedwongen en is het heel moeilijk om weer bij het goal van de tegenstander te komen", gaat Berghuis verder. "Zij creëerden ook weinig, maar ik zie liever dat wij meer initiatief nemen dan we vandaag hebben gedaan."

Tot slot wordt Berghuis gevraagd naar een eventuele transfer. Garantie dat hij bij Feyenoord blijft kan hij niet geven. "Dat ga ik nooit doen. Zo sta ik er gewoon in." Berghuis geeft aan dat hij eventueel zou vertrekken als er 'echt iets moois' komt. Wat dat moois zou moeten zijn, wil hij niet uitspreken. "Dat heb ik wel voor mezelf in m'n hoofd, maar dat is voorlopig niet aan de orde."

Lees meer over
PSV Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties