Verdonk: ''Ik voel het vertrouwen van de club''

Verdonk: ''Ik voel het vertrouwen van de club''

Calvin Verdonk stond vandaag aan de aftrap van het duel tegen Levante. De linksback werd de afgelopen twee jaar door Feyenoord verhuurd, maar lijkt door de blessure van Ridgeciano Haps dit seizoen op speeltijd bij zijn eigen club te kunnen rekenen.

"Het is fantastisch. Ik ben twee jaar weggeweest, nu weer terug en in de eerste thuiswedstrijd gelijk in de basis begonnen. Dat is mooi", aldus Verdonk in gesprek met Feyenoord TV. Hij vertelt dat het de afgelopen maanden hard is gegaan. "Ik zou beginnen bij Jong Feyenoord. Toen werd ik gebeld dat Haps geblesseerd was geraakt en dat ik me moest melden. Ik heb vanaf toen meegetraind, tegen Basel gespeeld en nu sta ik vandaag hier in de basis."

"Ik voel me goed", gaat Verdonk verder. "Mijn periode bij PEC is niet verlopen zoals ik had gewild. Bij NEC heb ik wel alles gespeeld. En nu voel ik me heel goed; ik voel het vertrouwen van de club."

Lees meer over
NEC Ridgeciano Haps Calvin Verdonk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties