Basacikoglu verkast definitief naar Kayserispor

Basacikoglu verkast definitief naar Kayserispor

Bilal Başaçıkoğlu vertrekt per direct bij Feyenoord. De 23-jarige aanvaller is een driejarig contract overeengekomen met Kayserispor, nadat de Turkse club eerder al overeenstemming met Feyenoord had bereikt over de voorwaarden van zijn overgang.

Prijzen
Bilal Başaçıkoğlu kwam in juli 2014 over van sc Heerenveen en tekende in april 2017 een nieuwe overeenkomst tot de zomer van 2020 in De Kuip. De snelle buitenspeler ontwikkelde zich goed in de loop der jaren, maar wist geen basisplaats te veroveren. Desondanks maakte Başaçıkoğlu in maar liefst 103 officiële duels zijn opwachting en won hij met Feyenoord tweemaal de KNVB Beker, de Johan Cruijff Schaal en natuurlijk de landstitel in 2017.

Begrip
‘Bilal had wat ons betreft zeker nog bij Feyenoord kunnen blijven’, stelt technisch directeur Martin van Geel. ‘We hebben er echter begrip voor dat hij na een aantal jaren als vaak waardevolle invaller elders wil proberen een basisplek te veroveren. Als er dan een behoorlijk bod gedaan wordt, dwarsbomen wij hem zeker niet. We gunnen hem deze kans en wensen Bilal alle succes toe in Turkije.’

Bilal bedankt legioen
Başaçıkoğlu was blij dat Feyenoord meewerkte aan de transfer. ‘Natuurlijk had ik gehoopt tot een vaste waarde uit te groeien in De Kuip, maar ik ben blij dat ik toch mijn bijdrage heb kunnen leveren in de succesvolle afgelopen jaren. Het was vooral fantastisch om onderdeel te zijn van het team dat de supporters eindelijk weer eens de landstitel kon bezorgen. Ik wil iedereen bij Feyenoord en het legioen bedanken voor de mooie afgelopen seizoenen en wens de club alle succes toe voor de toekomst.’

 

Een bericht gedeeld door FR12.nl (@fr12nl) op

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties