Tapia in definitieve WK-selectie Peru

Tapia in definitieve WK-selectie Peru

Renato Tapia gaat naar het WK in Rusland. De middenvelder van Feyenoord behoort zoals verwacht tot de definitieve WK-selectie van het nationale team van Peru, die maandagochtend bekend werd gemaakt.

Met de selectie van Tapia komt het aantal WK-gangers van Feyenoord op vijf. Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat reizen met Marokko naar Rusland, Nicolai Jørgensen zit bij de definitieve selectie van Denemarken en Brad Jones behoort tot het Australische team dat door voormalig Feyenoord-trainer Bert van Marwijk is samengesteld.

Door de afvaardiging Feyenoorders is vooral poule C interessant. Daartoe behoren namelijk zowel Peru, Denemarken én Australie, waardoor Tapia, Jørgensen en Jones deze maand even geen ploeggenoten maar tegenstanders van elkaar zijn. Het eerste onderlinge treffen is op zaterdag 16 juni, als Tapia met Peru tegenover het Denemarken van Jørgensen staat.

Voor El Ahmadi en Amrabat begint het toernooi al een dag eerder. Op vrijdag 15 juni spelen de Marokkanen hun eerste wedstrijd in Rusland tegen Iran. Verder kunnen beide Feyenoorders zich ook opmaken voor wedstrijden tegen Spanje en Portugal.

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties