Tapia in definitieve WK-selectie Peru

maandag 4 juni 2018 15:22 33.580 keer bekeken 97 reacties Pro Shots Feyenoord.nl

Renato Tapia gaat naar het WK in Rusland. De middenvelder van Feyenoord behoort zoals verwacht tot de definitieve WK-selectie van het nationale team van Peru, die maandagochtend bekend werd gemaakt.

Met de selectie van Tapia komt het aantal WK-gangers van Feyenoord op vijf. Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat reizen met Marokko naar Rusland, Nicolai Jørgensen zit bij de definitieve selectie van Denemarken en Brad Jones behoort tot het Australische team dat door voormalig Feyenoord-trainer Bert van Marwijk is samengesteld.

Door de afvaardiging Feyenoorders is vooral poule C interessant. Daartoe behoren namelijk zowel Peru, Denemarken én Australie, waardoor Tapia, Jørgensen en Jones deze maand even geen ploeggenoten maar tegenstanders van elkaar zijn. Het eerste onderlinge treffen is op zaterdag 16 juni, als Tapia met Peru tegenover het Denemarken van Jørgensen staat.

Voor El Ahmadi en Amrabat begint het toernooi al een dag eerder. Op vrijdag 15 juni spelen de Marokkanen hun eerste wedstrijd in Rusland tegen Iran. Verder kunnen beide Feyenoorders zich ook opmaken voor wedstrijden tegen Spanje en Portugal.

Gerelateerd nieuws
97 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 41 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73937 leden - Op dit moment zijn 1019 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved