Informatie uitvaart Gerard Kerkum

dinsdag 29 mei 2018 16:27 41.650 keer bekeken 14 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Op zaterdag 2 juni aanstaande vindt de uitvaart plaats van clubicoon Gerard Kerkum, die afgelopen zaterdag op 87-jarige leeftijd overleed. In dit bericht lees je meer informatie over de dienst en de toegankelijkheid hiervan.

De crematie is zaterdag in besloten kring. Voorafgaand hieraan is er een afscheidsdienst in het Maasgebouw, waarbij supporters welkom zijn. Wel is het uiteraard zo dat familie en genodigden als eersten in aanmerking komen voor een (zit)plaats bij deze dienst en geldt vervolgens helaas het vol=vol principe. We rekenen op ieders begrip hiervoor. Deze dienst begint om 10:30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

Na de dienst wordt voor het Maasgebouw een erehaag gevormd om Gerard Kerkum een laatste groet te brengen. Het verzoek hierbij is om de genodigden zich eerst te laten opstellen en hier vervolgens bij aan te sluiten.

Geen bloemen
De familie wenst geen bloemen bij de afscheidsdienst. In plaats daarvan wordt een donatie aan de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker van clubarts Casper van Eijck op prijs gesteld. Samen met zijn team zet hij zich in voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker. Doneren is mogelijk bij de collectebussen in het Maasgebouw via een storting op bankrekening NL82INGB0000042000, t.a.v. Stichting overleven met Alvleesklierkanker.

Condoleanceregister
Mensen die de behoefte voelen om een condoleancebericht over te brengen, kunnen dit doen in het condoleanceregister dat is ingericht in het Maasgebouw. Feyenoord zal er zorg voor dragen dat deze condoleances uiteindelijk bij de nabestaanden van Gerard Kerkum belanden.

Gerelateerd nieuws
14 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 9 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75091 leden - Op dit moment zijn 720 mensen actief, waarvan 232 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved