Shirts Dirk Kuyt Testimonial op online veiling

Shirts Dirk Kuyt Testimonial op online veiling

Het is vanaf zondagavond mogelijk om online te bieden op de shirts van de spelers die op het veld stonden tijdens de Dirk Kuyt Testimonial. De shirts worden geveild voor de Dirk Kuyt Foundation, Feyenoord Foundation en ‘Support Casper’.

Gesigneerde shirts
Het is tot komende donderdag 14:00 uur mogelijk om op www.feyenoord.nl/dirkkuytveiling te bieden op de veilingitems: behalve de drie verschillende shirts van Kuyt – van Team Feyenoord, Team Oranje en Team Vrienden van Dirk – worden ook de gesigneerde shirts van onder anderen Eljero Elia, Jerzy Dudek, Robin van Persie, Steven Gerrard en Pierre van Hooijdonk geveild.

Veilingprocedure
Supporters die mee willen bieden moeten zich eerst registreren op het platform en zijn minimaal 18 jaar oud. Het startbedrag van elke veiling is € 89,-. Bij elk nieuw bod geldt een minimale verhoging van € 25,-.

Goede doelen
De opbrengst van de veiling gaat naar de Dirk Kuyt Foundation, de Feyenoord Foundation en ‘Support Casper’, een campagne van de Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties