El Ahmadi en Amrabat met Marokko naar WK

donderdag 17 mei 2018 17:14 46.815 keer bekeken 197 reacties Pro Shots

De eerste WK-gangers van Feyenoord zijn bekend: Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat komen deze zomer met hun land Marokko in actie in Rusland. Bondscoach Hervé Renard maakte donderdagmiddag zijn 23-koppige definitieve WK-selectie wereldkundig, nadat eerder deze week de voorselectie al bekend werd.

Voor beide Feyenoorders wordt het hun eerste deelname aan een Wereldkampioenschap voetbal. Marokko plaatste zich in november vorig jaar voor het eerst sinds twintig jaar voor een mondiale eindronde door Ivoorkust te verslaan. In dat duel maakte Amrabat (21) zijn officiële debuut voor Marokko. El Ahmadi (33) is al jarenlang een vaste waarde en nadert de vijftig optredens voor zijn land. Yassin Ayoub, die vanaf volgend seizoen uitkomt voor Feyenoord, is niet geselecteerd.

El Ahmadi en Amrabat zijn met hun land ingedeeld in Groep B, samen met Iran, Spanje en Portugal. Marokko opent het toernooi op vrijdag 15 juni tegen Iran, daarna volgen de duels met Portugal (woensdag 20 juni) en Spanje (maandag 25 juni).

Gerelateerd nieuws
197 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 53 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 202 mensen actief, waarvan 54 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved