Berghuis 'Legioen-speler van het seizoen': ''Ben er trots op''

Berghuis 'Legioen-speler van het seizoen': ''Ben er trots op''

Steven Berghuis is uitgeroepen tot 'Legioen-speler van het seizoen'. Dit werd bekend na Feyenoord - Sparta Rotterdam, de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Na afloop van de wedstrijd sprak de aanvaller over de prijs.

"Dit is een eer, zeker", zei hij tegen FOX Sports. "Feyenoord is de grootste club van Nederland. Het legioen is zeer bekend en iedereen weet er van. Voor mezelf is het ook leuk dat ik deze prijs win. Ik ben er trots op, super."

Over de wedstrijd: "Het was niet hoogstaand, maar we maken wel weer drie goals. Af en toe hadden we het moeilijk, we waren slordig aan de bal. Het was niet onze beste wedstrijd."

"Het gevoel is anders dan eerder dit seizoen. Het voelt allemaal beter en er is meer rust in de groep, dat we de wedstrijd wel over de streep trekken. Begin dit seizoen was dat wel anders. Ook de nieuwe jongens weten nu hoe het is om voor Feyenoord te spelen. Daarin zijn we dit jaar wel gegroeid."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties