Van Bronckhorst: ''Larsson vroeg zelf om een wissel''

Van Bronckhorst: ''Larsson vroeg zelf om een wissel''

Sam Larsson verving zondagmiddag Jean-Paul Boëtius in de basisopstelling van Feyenoord. De aanvaller was trefzeker, maar speelde de wedstrijd niet uit. In de slotfase van de wedstrijd tegen FC Utrecht (3-1 winst) werd hij gewisseld.

"Ja, Sam had wat last", zegt trainer Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie. "Het is even afwachten hoe het zich gaat ontwikkelen. Ik weet niet of het ernstig is, dat zal morgen moeten blijken. Hij vroeg zelf om een wissel."

"Dat Jean-Paul niet speelde, was niet uit voorzorg", vervolgt hij. "Hij heeft deze week wel kunnen trainen, maar niet alles kunnen afmaken. Later in de week werd dat niet beter, daarom hebben we met de dokter besloten om hem twee of drie dagen rust te geven."

"Dat hebben we eerder ook met Nicolai Jørgensen en Sven van Beek gedaan, dat heeft toen goed gewerkt. Ik hoop dat het voor Jean-Paul ook zo zal zijn", aldus Van Bronckhorst. Woensdag speelt Feyenoord tegen Willem II, zondag wacht de bekerfinale tegen AZ.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties