'Gio' over Van Persie: ''Een uitstekend doelpunt''

'Gio' over Van Persie: ''Een uitstekend doelpunt''

Giovanni van Bronckhorst kijkt met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen FC Utrecht. De trainer van Feyenoord zag zijn ploeg zondag in de Kuip met 3-1 winnen. Robin van Persie, die weer eens in de basisopstelling begon, was één van de doelpuntenmakers.

"Hij had al eerder het moment dat zijn doelpunt werd afgekeurd", zegt de trainer tegenover FOX Sports. "Robin is iemand die op dat soort momenten precies weet hoe hij zichzelf moet vrijspelen. Dit doelpunt was daar een uitstekend voorbeeld van, ook hoe je FC Utrecht moet bespelen. Een uitstekend doelpunt."

"Er waren fases waarin we het moeilijk hadden tegen een goede tegenstander", zo analyseert Gio de wedstrijd. "Ook fases waarin dat niet zo was. Het ging beide kanten op, dat wisten we vooraf. FC Utrecht is een ploeg die moeilijk te bespelen is. Bij momenten hebben we toegeslagen en dus met 3-1 gewonnen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties