Van Persie bedankt Van Beek: ''Fantastische bal van Sven''

Van Persie bedankt Van Beek: ''Fantastische bal van Sven''

Feyenoord rekende zondagmiddag in eigen huis af met FC Utrecht. De Rotterdammers wisten met 3-1 te winnen, waardoor het een grote stap richting de vierde plaats als eindklassering zet. Robin van Persie, die trefzeker was tegen de Utrechters, is blij met de drie punten.

"Het was een prachtige bal van Sven van Beek, hij legde hem precies mooi in de loop", zegt hij over zijn treffer. "Het enige dat ik moest doen, was de bal goed meenemen, pasjes tellen en schieten. Dat ging goed, volgens mij. Als je dan niet goed uitkomt met de stappen, mis je hem negen van de tien keer. Daar moet je een beetje geluk in hebben."

"Ik kreeg vandaag drie of vier passes door het midden, die waren fantastisch in de loop. Ik kon direct opendraaien. Het liefst krijg ik natuurlijk zes of zeven keer zo'n bal, maar drie of vier is ook al hartstikke goed."

Volgende week speelt Feyenoord tegen AZ in de finale van het bekertoernooi. "Ik heb geen idee of ik start tegen AZ", zegt Van Persie tegen FOX Sports. "Woensdag hebben we nog een wedstrijd (Willem II, red.) en de komende dagen zullen we zien of ik speel."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties