VIDEO | Na regen komt zonneschijn in Marbella

VIDEO | Na regen komt zonneschijn in Marbella

De zon is woensdag doorgebroken voor Feyenoord in Marbella. Na de regen en bewolking van dinsdag, werd de tweede training van deze week op Spaanse bodem afgewerkt onder een strakblauwe lucht.

Iedereen aanwezig
Wat wel overeen kwam met een dag eerder, was het aantal spelers dat zich meldde op het Marbella Football Center. Alle meegereisde Feyenoorders stapten tegen half 12 ’s ochtends de velden op, waarna onder leiding van fysieke trainer Arno Philips een uitgebreide warming-up volgde. Jeremiah St. Juste trainde wederom individueel, werkend aan zijn herstel van een schouderoperatie.

Afwerken
Aan werk ook voor de keepers geen gebrek. Brad Jones, Justin Bijlow en Ramón ten Hove moesten zien te voorkomen dat de aanvallers voor zich konden scoren uit voorzetten van de zijkant. Later volgde in de vorm van linietraining nog een afwerkoefening, terwijl het tussenliggende gedeelte werd ingevuld met passen en trappen en een groot partijspel over een heel veld.

Voetvolley
Het slotakkoord van de tweede sessie in Marbella was voor Steven Berghuis, Bilal Basaçikoglu, Sofyan Amrabat en Sam Larsson, die het tegen elkaar opnamen met een potje voetvolley. De rest van de selectie leefde fanatiek mee met het spannende duel, dat uiteindelijk in het voordeel eindigde van de Marokkaan en de Zweed.

Lees meer over
Steven Berghuis Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties