Feyenoord op trainingskamp in aanloop naar seizoensslot

zondag 8 april 2018 20:17 86.710 keer bekeken 155 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

In aanloop naar het slot van het seizoen, waarin er voor Feyenoord nog veel op het spel staat, belegt de ploeg aankomende week een trainingskamp in Marbella. Op maandagochtend 9 april traint het team eerst nog openbaar getraind op Varkenoord, waarna er wordt afgereisd naar Zuid-Spanje. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst zal zich daar tot en met donderdag 12 april in alle rust voorbereiden op de laatste belangrijke wedstrijden van het seizoen.

Met het trainingskamp in Marbella keert Feyenoord voor even terug op bekend terrein, waar het zich in de winters van 2012, 2013, 2014, 2017 en begin dit jaar ook al voorbereidde op de tweede seizoenshelft. De trainingen zullen opnieuw worden afgewerkt op het Marbella Football Center, een complex met meerdere uitstekend onderhouden velden. Feyenoord zal in Marbella besloten trainen, wat betekent dat de trainingen niet toegankelijk zijn voor pers en publiek.

Na terugkomst in Rotterdam volgt enkele dagen later het competitietreffen met FC Utrecht (zondag 15 april) in De Kuip. Deze wedstrijd wordt gevolgd door een midweeks bezoek aan Willem II (woensdag 18 april), de bekerfinale tegen AZ (zondag 22 april) en de competitiewedstrijden tegen Sparta Rotterdam thuis (zondag 29 april) en sc Heerenveen uit (zondag 6 mei).

Gerelateerd nieuws
155 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 85 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72602 leden - Op dit moment zijn 722 mensen actief, waarvan 199 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved