'Gio' kritisch: ''Konden en moesten nog vaker scoren''

'Gio' kritisch: ''Konden en moesten nog vaker scoren''

Giovanni van Bronckhorst is blij met de overwinning van Feyenoord op Excelsior. De trainer zag zijn team zondag met 5-0 winnen van de stadsgenoot. Ondanks de ruime zege vindt de oefenmeester dat Feyenoord vaker had moeten scoren tegen de club uit Kralingen.

"We hebben vanmiddag gespeeld tegen een Excelsior die je normaal niet in uitwedstrijden ziet", zegt hij over de tegenvallende wedstrijd van de tegenstander. "Dat komt ook door ons, denk ik. De manier waarop we begonnen, met veel tempo, was goed. We kregen de spelers van Excelsior aan de loop, dat ging uitstekend."

"De boodschap in de rust was wel dat we meer moesten scoren", vervolgt hij tegen FOX Sports. "Dat was ook mogelijk. Ik vond dat wij het in de eerste helft niet goed deden, het tempo moest hoger. Ook de positie van de middenvelders kon beter. In de tweede helft ging dat ook beter, al konden en moesten we nog wat vaker scoren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties