''Sam heeft een klein gedeelte meegetraind''

vrijdag 9 maart 2018 13:35 40.475 keer bekeken 24 reacties Pro Shots

Sam Larsson is op de weg terug bij Feyenoord. De aanvaller raakte geblesseerd aan zijn hamstring in de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Larsson heeft vandaag weer een klein deel meegedaan op de training van Feyenoord.

Volgens Giovanni van Bronckhorst is het nog niet duidelijk wanneer Larsson weer inzetbaar is. ''Sam heeft een klein gedeelte meegetraind, maar ik heb nog geen zicht of hij kan spelen.'' zegt de trainer. De Zweed raakte begin februari geblesseerd. De verwachtingen waren toen dat hij vier tot zes weken niet kon spelen.

Feyenoord kan zondag tegen AZ wel gewoon beschikken over Robin van Persie. Van Bronckhorst kan verder beschikken over een fitte groep. Ook Kevn Diks, die donderdag naar Italië afreisde om afscheid te nemen van Davide Astori, is van de partij.

''Goed dat hij daarheen gegaan is en afscheid heeft kunnen nemen van een collega. Ik vond het verschrikkelijk om te horen en leef met de familie mee. We zullen kijken hoe hij ervoor staat, maar ik denk dat hij wel beschikbaar is voor zondag. Het was een klap voor hem en dat is normaal. Het is voor iedereen een klap geweest.''

Gerelateerd nieuws
24 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 16 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65851 leden - Op dit moment zijn 1793 mensen actief, waarvan 414 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved