Adriaanse: ''Youth League was een mooie leerschool''

woensdag 21 februari 2018 22:57 31.105 keer bekeken 49 reacties Pro Shots

Het Europese avontuur van Feyenoord Onder 19 zit er na de achtste finale van de Youth League op. Chelsea was in eigen huis met 5-2 te sterk. Een terechte uitslag, zo zegt Cor Adriaanse, trainer van Onder 19, na afloop van de wedstrijd. 

"We speelden tegen een goed Chelsea met veel beweging, veel positiewisselingen, goed positiespel. En ook fysiek is het een goede ploeg", aldus Adriaanse in gesprek met RTV Rijnmond. "Zij hebben veel individuele kwaliteit en dat hebben ze ook laten zien. Dan krijg je zo'n uitslag."

Adriaanse kijkt terug op een mooi toernooi met zijn ploeg. "Het was een mooie leerschool voor ze. We hebben acht Europese wedstrijden gespeeld. Dan krijg je weerstand, moet je je anders voorbereiden en ben je veel onderweg. Dat is een hele ervaring voor ze. Dat zullen ze op moeten pakken om zich door te ontwikkelen."

Welke spelers uit zijn ploeg de potentie hebben om het eerste te halen, durft Adriaanse niet te zeggen. "Dat is moeilijk, het heeft natuurlijk ook te maken met je eerste elftal. Er zijn jongens die mogelijkheden hebben, maar daar zullen ze wel iedere dag honderd procent voor moeten geven. Alleen dan word je beter. Als je het alleen op talent wil doen, kan je de mist ingaan", aldus de trainer. 

Gerelateerd nieuws
49 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 10 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65074 leden - Op dit moment zijn 74 mensen actief, waarvan 104 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting