El Ahmadi opgelucht: ''Drie punten zijn nu het belangrijkste''

El Ahmadi opgelucht: ''Drie punten zijn nu het belangrijkste''

Na een moeizame wedstrijd kon Feyenoord zondag weer eens drie punten bijschrijven. De Rotterdamse club wist in eigen huis met 1-0 te winnen van Heracles Almelo. Na de nederlagen tegen VVV-Venlo en Vitesse is Karim El Ahmadi weer blij met drie punten.

"Ik denk dat we nog wel wat meer kansen kregen om ruimer te winnen, al gaven we in de eerste helft ook wat kansen weg", zegt de aanvoerder tegenover FOX Sports. "Je weet hoe het gaat in het voetbal: als je wedstrijden wint, krijg je vertrouwen. Daar doen we het nu voor. Zeker richting de halve finale in het bekertoernooi."

"Natuurlijk wil je goed voetballen", vervolgt hij. "De afgelopen weken waren de resultaten natuurlijk niet goed. Het spel werd er ook niet beter op. Vandaag hebben we alles gedaan om te winnen en dat is nu het belangrijkste. Hopelijk kunnen we die lijn weer eens doortrekken, dat was de afgelopen tijd ook niet altijd zo.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties