Van Beek: ''Iedereen moet nu eens goed naar zichzelf kijken''

Van Beek: ''Iedereen moet nu eens goed naar zichzelf kijken''

Feyenoord heeft de uitwedstrijd bij Vitesse met 3-1 verloren. Met een 1-1 stand ging de ploeg de rust in, maar twee tegendoelpunten en twee rode kaarten maakten het voor Feyenoord onmogelijk om een resultaat te halen. Na afloop stond Sven van Beek RTV Rijnmond te woord.

"Je komt goed op 1-0 en er is niks aan de hand. Dan moet je nog twee minuten tot de rust en krijg je een corner tegen, die er veel te makkelijk in gaat. Je geeft ze hoop voor de tweede helft", aldus Van Beek. "De tweede helft begonnen we goed en konden we de vrije man goed vinden. Maar dan kom je 2-1 achter, krijg je die rode kaart en wordt het lastiger om ze onder druk te zetten."

Pas na de tweede rode kaart zag Van Beek weer een sterk Feyenoord, al was het toen al te laat. "Dan zie je opeens wel de wilskracht en winnen we wel die tweede ballen. We krijgen nog grote kansen, ik ook nog eentje. Maar het viel de andere kant op."

Feyenoord staat nu op de vierde plek en ziet de drie ploegen erboven verder en verder uit zicht raken. "Iedereen moet nu eerst voor zichzelf bepalen wat er mis gaat. Dan moeten we met z'n allen bij elkaar komen en elkaar eens flink de waarheid vertellen. We hebben een brede en goede selectie, maar iedereen moet nu eens goed naar zichzelf kijken."

[dumpitem=17051]

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties